Børnecenter Rovvig

Børnecenter Rovvig

Børnecenter Rovvig blev etableret i marts 2016. Centeret har plads til 100 uledsagede mindreårige asylansøgere (UMI), som bor på den tidligere Rovvig Efterskole i naturskønne omgivelser på vestmors. Børnene går i skole på selve centeret, da alle lokaler og faciliteter til undervisning er til stede fra den tidligere efterskoledrift. Børnene går i skole med samme timetal som danske børn på samme alder. Beboerne har desuden adgang til egen idrætshal.

Centeret ligger ganske langt fra indkøbsmuligheder, og der arrangeres derfor fælles indkøbsture to gange om ugen. Børnene skal i udgangspunktet selv stå for indkøb, madlavning, tøjvask og andet hushold – dog tilbydes der morgenmad inden de tager i skole, og ved hjemkomsten om eftermiddagen serveres frugt, te og kaffe.

Kontakt

Børnecenter Rovvig
Vestermarken 12
7950 Erslev
Tlf. 9966 9891
boernecenter-morsoe@vesthimmerland.dk

Nyt fra Børnecenter Rovvig

Fodboldskole i Rovvig

Tre dages fodboldskole med professionelle trænere, børn fra fire forskellige børnecentre og 12 forskellige lande ...

Team Rovvig er tidligt oppe ...

Mange mente, at det var et noget ambitiøst projekt, men morgenløb er blevet en stor succes på Børnecenter Rovvig ...

test

Beboere: 1395 | Nationaliteter: 42 | Brugere: 260

Vi søger ny centerleder

  • Da vores nuværende centerleder på Asylcenter Holstebro har fundet nye udfordringer, søger vi en erfaren og sikker leder, der formår at skabe følgeskab om fælles mål og visioner.
  • Asylcenter Holstebro er et blandet opholdscenter for både enlige, par og familier, der venter på en afgørelse i deres asylsag.
  • Det bliver centerlederens overordnede mål sammen med medarbejderne at sikre beboerne en meningsfuld og værdig ventetid, samtidig med at Asylcenter Vesthimmerlands kontraktlige forpligtelser over for Udlændingestyrelsen overholdes.
  • Da asylområdet er et område i stadig forandring og med kraftig politisk bevågenhed, søger vi en leder med en sikker hånd og en solid faglig ballast. Du skal have erfaring med daglig personaleledelse – gerne fra en kommunal kontekst – og have mod til at kaste dig ud i et område, der på mange måder adskiller sig fra den traditionelle kommunale opgaveløsning.
  • Som centerleder vil du blive ansat i Vesthimmerlands Kommune og komme til at indgå i et lederteam sammen med to andre centerledere for opholdscentre og to børnecenterledere.

Læs en uddybende job- og kravprofil her

Unge på glatis

Det har prøvet meget i deres korte liv, men ikke det: At stå på skøjter. Det fik en gruppe af børnene fra Asylcenter Randers for nylig muligheden for, og du kan se, hvordan det gik i indslaget fra TV2 Østjylland her